Våra tjänster

En skicklig målare gör en stor skillnad när det kommer till att förvandla ditt hem eller ditt kontor till det du drömt om. Det är precis vad vi erbjuder dig, skickliga målare med passion för deras kunder. Vi anpassar vårt arbete efter dig, vilket betyder att vi kommer ut och utför arbetet när det passar bäst för dig. 

Vi kan bland annat erbjuda våra kunder:

  • Inomhusmålning 
  • Utomhusmålning
  • Målning av möbler
  • Målning av fönster och tak 

När vi målar om hemma hos dig ser vi självklart till att göra ett korrekt förarbete, men även efterarbete. Att anställa oss innebär att du inte behöver oroa dig för något, utan vi fixar allt åt dig och du bestämmer om du vill vara involverad eller inte. 

Måleri som gör skillnad

Att måla om är ett enkelt sätt att förvandla ett hus utan att det krävs en allt för stor budget, eller att det tar för lång tid. För oss är det viktigt att vi uppnår det resultat som du önskar. Våra anställda är lyhörda och förstår vad du är ute efter. Låt oss ta oss an ditt projekt för att förvandla om ditt hem till din drömbostad. 

Kontakta oss för att veta mer

Om du vill veta mer om oss och de tjänster vi erbjuder dig är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder dig en kostnadsfri offert och glöm heller inte bort att ROT-avdraget också gäller för privatpersoner. Det innebär att du som privatperson får 30 % skatteavdrag på själva arbetskostnaden.