Målerifirma i Stockholm med starkt kundfokus

Funderar du på att måla om huset eller kanske tapetsera? Vill du måla om kontoret? Eller är du kanske ute efter trapphusmålning? Oavsett vilket behov du har av en målerifirma är vi det rätta valet för dig. Vi erbjuder både inomhusmålning, fasadmålning, tapetsering och mycket mer för våra kunder i Stockholm. För oss är det viktigt att vi kan erbjuda ett stort utbud av tjänster, så tveka inte att ringa oss för att veta mer om vilka tjänster vi kan erbjuda dig. Våra medarbetare arbetar för att komma fram till kreativa lösningar för dig. Vi lyssnar alltid på dig och möter dina unika behov.

Nöjdhetsgaranti och inga dolda kostnader

Om du inte är nöjd med våra tjänster är vi inte heller nöjda. Så enkelt är det. För oss finns det inget viktigare än att du ger oss ditt godkännande. För att du ska känna dig säker på att anställa oss som din målerifirma erbjuder vi dig en nöjd-kund garanti. Hur fungerar det? Jo, om du inte är nöjd så fixar vi det. Svårare än så är det inte när du anställer oss som din målerifirma i Stockholm. När du anställer oss finns det heller inga dolda kostnader, utan priset du får i din kostnadsfria offert är det pris som gäller när din slutgiltliga räkning kommer. Kontakt oss och berätta om dina planer och behov så kommer vi att komma ut för att göra en inspektion och erbjuda dig en kostnadsfri offert.

ROT-avdraget gäller för din lokala målerifirma i Stockholm

Vi är en professionell och registrerad målerifirma i Stockholm som betalar F-skatt. För dig som privatkund betyder det att du har rätt till ROT-avdraget när du köper våra tjänster. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som du som husägare kan ansöka om. Kravet är att du är över 18 år gammal och betalar skatt. ROT-avdraget ligger idag på 30 % av arbetskostnaden, och vi drar av detta från din räkning och sköter allt pappersarbete åt dig.